Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5. kattan düşen Nefes Balkan yaşamını yitirdi

İzmit Alemdar Caddesinde erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 5. kattan zemine düşen 28 yaşındaki trans birey, sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Alemdar Caddesinde erkek

Alınan bilgiye göre İzmit Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesinde bulunan Alemdar Apartmanının 5.Katındaki dairede meydana gelen olayda Nefes Balkan (28) isimli trans birey, B.T. isimli erkek arkadaşı ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın üzerine Nefes Balkan, 5.kattaki daireden aşağıya düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Balkan’ı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Balkan, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Balkan’ın tartıştığı ve alkollü olduğu öğrenilen erkek arkadaşı B.T.’yi gözaltına alırken evde ve çevrede detaylı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde evin içinde bir süre arbede yaşandığı ve bazı eşyaların zarar gördüğü öğrenilirken polis ekipleri olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönünde ilgili incelemeleri devam ediyor.

İzmit Alemdar Caddesinde erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 5. kattan zemine düşen 28 yaşındaki trans birey, sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İzmit Alemdar Caddesinde erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 5. kattan zemine düşen 28 yaşındaki trans birey, sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.