Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Askerlerin yaralandığı kaza sonrası ilk açıklama!

Körfez Hacı Osman Mahallesi  Nihat Atsız Sokak üzerinde jandarmaları taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 8 asker yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde ilk açıklama Mahalle Muhtarı Sami Zorlu’dan geldi.

Körfez Hacı Osman Mahallesi 

Körfez Hacı Osman Mahallesi  Nihat Atsız Sokak üzerinde jandarmaları taşıyan bir  aracında karıştığı büyük bir kaza meydana geldi. Askerleri taşıyan 41 KL 239 plakalı bir minibüs ve Otomobil 41 ABH 038 plakalı sivil araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarındaki caminin duvarına çarparak durabildi. Kazada çok sayıda asker yaralandı.

YASAKLARA UYMAYAN ŞOFÖRLER VAR

Kaza sonrası Körfez Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu, olay yerinde açıklama yaptı. Zorlu, “Devlet büyüklerimiz gelmişler. Sayın kaymakamımız, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz gerekçeleri yapmışlardır. Bugün bir karar alacaklar. Bu kararı en kısa zamanda uygulayacaklar. Şimdi bakınız vatandaşlarımız konuşuyor, biz de onları dinliyoruz. Biz de buranın Hacı Osman Mahalle Muhtarıyım. İsmim Sami Zorlu Bu yol yapıldı yapılalı, bu yolu yasaklarına uymayan şoförlerimiz var.

DEVLET GEREĞİNİ YAPTI

Ben muhtar olarak bir kamyon tabela yaptırdım buraya. Çizgiler yapılmıştır, Yukarı İlimtepe girişinde 4 tane levhamız var, bir de görüntülü levhamız var. İnmeyiniz. İndikten sonra tabii ki buradaki vatandaşımızın can güvenliği benim için daha önemli. Büyüklerimiz de geldi. Her birine teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize de teşekkür ediyorum. Gerekçe neyse yapılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devlet gereğini yapmıştır. Kazayla ilgili sıkıntı yoktur. 8 tane yaralımız, 1 tane de ağır yaralımız var. Ona da inşallah Allah’tan şifalar diliyoruz.