Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Vedat Taştekin'e saldırı!

Gazeteci Vedat Taştekin, fiziki saldırıya uğradı. Saldırıda Taştekin'in gözlükleri kırıldı

Gazeteci Vedat Taştekin, fiziki

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, yaptığı yazılı açıklamada, Gazeteci Vedat Taştekin‘in saldırıya uğradığını duyurdu ve saldırıyı kınadı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Körfez Manşet Gazetesi Sahibi&Genel Yayın Yönetmeni Vedat Taştekin’e, kimliği belirsiz bir kişinin arkadan hayince saldırdığı haberini aldık. Bu saldırıyı azmettirenleri ve yapanları kınıyoruz.

SORUMLULAR BULUNSUN!

Gazetelere ve gazetecilere yapılan tüm saldırılarda uygulanan cezasızlık tavrının bu olayda da uygulanmamasını bekliyoruz. Basın özgürlüğünün olmadığı bir toplumda demokrasiden söz etmek mümkün değildir. Gazetelerin ve gazetecilerin sürekli hedef gösterildiği bir ortamda toplumsal barış da sağlanamaz. Basına yönelik saldırılar halkımızın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına yönelik saldırılardır.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak meslektaşımız Vedat Taştekin’e ‘geçmiş olsun’ diliyoruz. Sorumluların en kısa sürede bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz.

TAŞTEKİN: SUSTURAMAYACAKSINIZ!

Saldırının ardından Vedat Taştekin, olayla ilgili şunları söyledi: “Bugün bana hayırlı gelmedi. Sabahleyin bazılarıyla biraz tartıştık. Akşam da Tütünçiftlik’te haber nedeniyle saldırıya uğradık. Yaptığımız haberler nedeniyle… Allah’a şükür önemli bir şey yok. Sadece gözlüklerim kırıldı. Arkadan saldırı olduğu için şahsın yüzünü göremedim. Saldırgan ara sokaklara kaçarak kayıplara karıştı. Ama araştıracağım kimin itiyse va maşası ise bulup adalete teslim edeceğim. Asla beni susturamayacaksınız ve sizden korkmuyorum. Gerçekleri yazmaya devam edeceğim.”

Vedat Taştekin

VedatTastekin