Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güngör Arslan’ı bu yorumlar nedeniyle vurdurtmuş!

Gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesinde azmettirici olarak cezaevine gönderilen Burhan Polat’ın Ses Kocaeli’de çıkan bir habere yapılan yorumları üzerine aldığı için bu eyleme karar verdiğini söyledi.

Gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesinde

Sebahattin AydınGüngör Arslan’ın öldürülmesinde soruşturma sürüyor. Dün katil Ramazan Ö. ve azmettirici olduğu iddia edilen Burhan Polat tutuklandı. Polat’ın ifadesine ulaşıldı. Polat, Güngör Arslan’ın eski kız arkadaşı T.U. isimli bir kadını rahatsız ettiğini ileri sürdü. Polat ayrıca, Ses Kocaeli’de Avukat E.K. ile ilgili Ses Kocaeli’de yayınlanan bir haberin altına yapılan yorumların kendine yapıldığını söyleyen Polat, Arslan’ı korkutmak istediğini ifade etti.

İŞTE AZMETTİRİCİ POLAT’IN İFADESİ:

KADIN İDDİASI

Kocaeli Olay’da Polat’ın yayınlanan ifadesi şöyle: “2018 yılında pandemi dolayısıyla cezaevinden çıktım. Güngör Arslan’ı gazeteci olduğu için tanırım, kendisiyle karşı karşıya gelmedim. Katil Ramazan Özkan’ı isim olarak bilirim. Ramazan eskiden benim arkadaşımın işyerinde çalışırdı. K.Y. isimli şahsı bir aydır tanırım. Benim bu şahısla irtibatım yoktur. Benim T.U. isimli kızla arkadaşlığım vardı. Benim bu kızla vakit geçirmişliğim vardır. T.U. isimli kız arkadaşımın bir köpeği vardı, köpeği kaybolmuş, T.U. bundan dolayı Güngör Arslan’ın yanına giderek kaybolan köpeği haber yaptırmış. Güngör Arslan köpeğin kaybolması ile ilgili haber yaptı. T.B. Güngör Arslan ile ilgili bu haberden dolayı tanışmışlar, Arslan kız arkadaşıma çiçek ve şarap gönderip rahatsızlık verdi. Ayrıca evinin önüne kadar gitti. Bunları bana kız arkadaşım T.U. anlatmadı ancak ben yakın çevremden rahatsız edildiğini duydum.

“YAPILAN YORUMLARI ÜZERİME ALDIM”

Bunun yanında Arslan E.K. ‘nin arabasının kullandığım için bu haberin altına birileri, ‘torbacılar, hapçılar, karı p…. gezmeseler daha iyi olur’ gibi yorumlar yapıldı. Ben de haberin yapıldığı dönemler E.K. ile görüştüğüm ve arabasını kullandığım için bu yorumları üzerime aldım. Fakat E.K. zarar görmemesi için Güngör Arslan ile irtibata geçmedim. Daha sonra H.Ç. ‘Güngör’ü korkutmak lazım’ dedi. T.U. kastederek ‘uyarmamız lazım’ dedi. H.E. bana ‘tamam abi birkaç kişiye dövdürür, korkuturuz’ dedi. Bu konuşmanın ardından Güngör Arslan’ın öldürüldüğünü haberlerde okudum.” dedi.

“TABANCA İLE VURUN” DEMEDİM

Sanık Polat ’’ Güngör Arslan’ın gözünün korkutması konusunda yönlendirdin mi?’’ sorusuna ise  ’’ ben gözü korksun da ne şekilde korkarsa korksun, tabanca ile vurun demedim’’ dediği  öğrenildi.

İŞTE O YORUMLAR

Azmettirici olduğu iddia edilen Polat’ın kendi üzerine alındığı yorumlar şöyle:

YORUM 1″ E. reis gerçekten güzel insansın adamsın,fakat son zamanlarda yanına taktığın kolpalara bitirimlere ihtiyacın olmadığını benim kadar sende biliyorsun seni sen yapan uzun zamandır kendini çözdürmemendi,fakat bunu bozuyorsun artık senin sayende cebipara görenler senin gibi mütevazi değiller izmit sokaklarında yedi köyün ağası gibi grdiyorlar senin yanında kediler bunu bilmelisin…”

YORUM 2 “Bence E. K. abartmış insanlar seni yine bir nebze sevdiği için hiçbir şeyini yazmamış bile aslında iyi adamdır güzel işler bitirir ama her zaman yanında soytarılar vardır özel işler menejerleri bitmez yani gayet durumu iyi adamsın bırak şu torbacı kılıklı p*** kılıklı adamları sana bu insanlar zarar verir”

burhan polat gungor arslan yorum burhan polat kocaeli gungor 1