Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli Pelin hayatını kaybetti

Malatya Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne uçan otomobildeki 3 kişi ekipler tarafından kurtarılırken 33 yaşındaki İzmitli Pelin Başkonak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Malatya Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne

içerisinde 4 kişinin olduğu ileri sürülen bir araç Malatya Orduzu Pınarbaşı Göleti’ne uçtu. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye arama kurtarma dalgıçları, AFAD arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkan şahıslardan 2’si Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, 1’i de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye Arama Kurtarma dalgıçları, 33 yaşındaki Pelin Başkonak’ın cansız bedeni kıyıya yaklaşık 20 metre uzaklıkta bulundu. Gölete uçan araç ise ekiplerin çalışması sonucu çekici ile kurtarıldı.

İZMİT YENİMAHALLE’DE İKAMET EDİYORDU

Kazada yaşamını yitiren Pınar Başkonak’ın İzmit Yenimahalle İnkılap Caddesi Ayaz Sokak adresinde ikamet eden ve serbest işçi olarak çalışan Necip Başkonak’ın eşi olduğu öğrenildi. Evli ve 2 çocuk annesi olan Başkonak’ın cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından Kocaeli’ye gönderildi. Pelin Başkonak’ın cenazesi Dere Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuruçeşme Mezarlığında toprağa verildi.