Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de kadına şiddete mahalleli dayağı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Yenişehir Mahallesi’nde eşine şiddet uygulayan bir adam mahalle halkı tarafından tekme tokat dövüldü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yer

Türkiye genelinde kadına şiddet olayları engellenemiyor. Kadınlar erkekler tarafından öldürülüyor. Son olarak Pınar Gültekin’in vahşi cinayeti tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Kadına şiddet olaylarına gösterilen tepki yine anlık olarak arttı. Kadına şiddet Türkiye gündeminde iken Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Yenişehir Mahallesi’nde üzücü bir olay meydana geldi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden bir kadın “Ölmek istiyorum artık yeter” diye çığlık atarak yardım istedi. Kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar söz konusu olaya kayıtsız kalmadı. Olay yerine polis çağırıldı. Polis söz konusu evin kapısını kırarak içeri girdi. Ancak kadın eşinden korktuğu için polise şikayetçi olmadı.

MAHALLELİ DÖVDÜ

Asıl olay polis mahalleden ayrıldıktan sonra yaşandı. Polisler mahalleden ayrıldıktan sonra bir grup mahalleli söz konusu eve girdi. Eşine şiddet uygulayan adamı döven mahalle halkı daha sonra evden ayrıldı. Söz konusu şiddet olayları birkaç saat boyunca mahalle halkının panik yaşamasına sebep oldu.