Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nevzat Doğan'a hapis cezası!

İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı

İzmit Belediyesi eski Başkanı

Kocaeli Denge’den Caner Aktan‘ın haberine göre; İzmit Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Tanju Ömer Akalp‘in şikâyetiyle İzmit Belediyesi Personel Müdürü Nedim Ulutaş ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Dr. Nevzat Doğan hakkında  “görevi kötüye kullanma” suçlamasıyla açılan davada karar çıktı. Kocaeli 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya Nevzat Doğan katılmadı. Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş’ın görevi kötüye kullanma suçunu işledikleri sabit görülerek sanıklar hakkında 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verildi. 

Mahkeme, sanıkların bir daha suç işlemeyecekleri hususuna kanaat getirerek hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş’a 5 yıllık denetim süresi verildi. 5 yıl içerisinde herhangi bir suça karışmazlar ise bu suçu da işlememiş sayılacaklar.

“BAŞIBOŞ HAYVANLAR”

Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş’ın ıslak imzalı belgelerle ve çeşitli yöntemlerle İzmit Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Tanju Ömer Akalp’i sürgüne gönderdiği ve mobbing uyguladıkları iddia ediliyordu. Akmeşe’de ve Alikahya’da görevlendirilen başkan yardımcısı Tanju Ömer Akalp’in görev tanımında “başıboş hayvanların tespiti” yazıyordu. Tanju Ömer Akalp bu nedenle Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş hakkında şikâyetçi olmuştu.