Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masumiyet Bahar Kimdir?

Masumiyet Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Sorusu sık sık soruluyor. En çok sorulan sorulardan biri de biri de Masumiyet Bahar Yüksel Kimdir? Sorusu oluyor. İşte Masumiyet Bahar ilgili merak edilen her şey…

Masumiyet Oyuncuları sık sık

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızı Ela’nın yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet Bahar Kimdir?

Genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan Masumiyet Bahar hayallerini ve ideallerini çoktan unutmuş, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadın. Domestik görüntüsünün altında saklı olan gücü, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla ortaya çıkacak.

Deniz Çakır Kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi’nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat’ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal’dır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Deniz Çakır en büyük çıkışını Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle yaptı.

Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer almaktadır. Namus kavramını sorgulayan dizide, İbrahim Çelikkol, Zuhal Olcay ve Melike Güner de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerdendir. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandırmış. Eş zamanlı olarak Ece Temelkuran’ın aynı adlı kitabından esinlenerek yazılan bunalım komedisi oyunu “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır.” da oynamıştır.

Masumiyet Bahar Kimdir