Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masumiyet Banu Kaya Kimdir?

Masumiyet Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Sorusu sık sık soruluyor. En çok sorulan sorulardan biri de biri de Masumiyet Banu Kaya Kimdir? Sorusu oluyor. İşte Masumiyet Banu Kaya ile ilgili merak edilen her şey…

Masumiyet Oyuncuları sık sık

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızı Ela’nın yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet Banu Kaya Kimdir?

İlker Ilgaz’ın kişisel asistanı. Hırslı, yırtıcı bir plaza kadını. Bulunduğu yere aklı, çalışkanlığı ve güvenilirliği ile gelmiş, Ilgaz ailesinin kara kutusu. Kariyeri ve korumak zorunda olduğu hayat standartları dışında önemsediği tek şey, iki yıldır yasak bir ilişki yaşadığı Timur’a olan duyguları.

Asena Tuğal Kimdir?

1 Ocak 1984, İstanbul), Türk oyuncu. 1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, 2000’den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ise, Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey’de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal, Miss International yarışmasında “Miss Smile” ödülü kazanmıştır.

Masumiyet Banu Kimdir