Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masumiyet Timur Yüksel Kimdir?

Masumiyet Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Sorusu sık sık soruluyor. En çok sorulan sorulardan biri de biri de Masumiyet Timur Kimdir? Sorusu oluyor. İşte Masumiyet Timur YÜksel ile ilgili merak edilen her şey…

Masumiyet Oyuncuları sık sık

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızı Ela’nın yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet Timur Yüksel Kimdir?

Masumiyet Timur, hırslı bir beyaz yakalı. Timur, annesinin 40 yaşında, iki çocuklu ama büyümeyen küçük prensi. Kariyerinde istediği atağı bir türlü yapamayan kompleksli Timur için hayatında yolunda gitmeyen her şeyin tek bir sorumlusu var; çocuklarının annesi Bahar.

Tolga Güleç Kimdir?

Tolga Güleç, 20 Eylül 1981 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezundur.

İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Büyük Buluşma dizisi ile yaşayan Tolga Güleç; Poyraz Karayel, Son Çıkış, Hayat Ağacı, Adını Kalbime Yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gece Gündüz, Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar ve Misi dizilerinde rol alan Tolga Güleç, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Mehmet karakterine hayat vermektedir. Tolga Güleç, 1.76 metre boyunda, 74 kilo ve Başak burcudur.

masumiyet timur kimdir