Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burada yaşayanlar markete nasıl gidecek?

Kısıtlamalarda en yakın marketin 5-10 kilometre olduğu yerlerde vatandaşlar büyük sorun yaşıyor. Başiskele’de yaşanan sorunlar CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman tarafından gündeme getirildi.

Kısıtlamalarda en yakın marketin

İlçe merkezlerine uzak noktalardaki yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların kısıtlamalarda marketlere ulaşımı büyük sorun yaratıyor. En yakın marketin 5-10 kilometre olduğu yerlerde araç kullanılması isteniyor. Bu talebi CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman gündeme getirdi.

5-10 KİLOMETRE

Acurman şunları söyledi: “Ne yazık ki siyasal iktidar ve idari amirler kent kırsalında yaşayan vatandaşlarımıza duyarsızlar. Başiskele’nin birçok kırsal mahallesi marketlere 5-10 km mesafede ve bu mesafelerin özellikle ileri yaştaki komşularımızca yürüyerek elde poşetlerle kat edilmesi imkansız.

ARAÇ KULLANIMI YASAK

Örneğin yüzlerce komşumuzun yaşadığı Düzlük/Bahçecik bölgesinden bakkala 31 markete ise 70 dk. inişli çıkışlı ve kaldırımsız yollarda yürümeniz gerek. Araç kullanımı ise yasak!

VATANDAŞIN DURUMU VAR MI?

Getir vb. kuryeler de bölgede teslim yapmıyor. Yüklü miktardaki alışveriş için lokal marketler çalışmakta ancak vatandaşın 100-150TL alışveriş yapmaya durumu var mı? Bölgesel farklılıkları gözetmek zorundayız. Araç zorunluluğu gözetilmeli.”

basiskele market sorunu 2 Basiskele market sorunu