Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cebinde 1 TL yokken 20 bin TL buldu ve sahibine teslim etti

Karamürsel’de ikamet eden ve

SEBO min 8Karamürsel’de ikamet eden ve daha önce maddi yetersizlikleri nedeniyle haberlere konu olan Muharrem Çıtanak adlı vatandaş, alkışlanacak bir davranışa imza attı. Hava almak için ilçede bulunan bir parka giden Çıtanak, bir bankın yanında para ve ziynet eşyası dolu bir çanta buldu. Çıtanak, hemen polis ekiplerini arayarak bir çanta bulduğunu haber verdi.

POLİSİ ARADI VE BEKLEDİ

Çıtanak, polis ekiplerini beklerken olay yerine koşarak gelen bir kadın yaklaştı. Büyük telaş yaşayan kadının çantanın sahibi olduğu anlaşıldı. Çıtanak, buna rağmen polis ekiplerine haber verdiği ve polisler gelene kadar beklemeleri gerektiğini söyledi. Çıtanak, polis ekipleri geldikten sonra çantanın teslim edilmesini sağladı. Çantanın içerisinde  20 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası olduğu ortaya çıktı.

“CEBİMDE 1 TL YOKTU”

Olayı Bağımsız Kocaeli’ye anlatan Muharrem Çıtanak, “Sahilde bir parkta geziyordum. Bankta bir çanta olduğunu gördüm ve hemen polisi aradım. Polisi beklerken bir kadın koşarak çantaya yöneldi. Karamürsel’e akrabalarının yanına gelmiş. Çantanın içerisinde 20 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası olduğunu söyledi. Polis gelene kadar olay yerinden ayrılmamalarını sağladım. Çantanın sahibine teslim edilmesine çok sevindim. O sırada cebimde 1 TL bile yoktu. Bunu da ifade etmek isterim” dedi.

 

 

İŞTE O ANLAR