Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenesuyu’na zam mı geldi?

Derince Belediyesi markası olan Çenesuyu’na yaklaşık yüzde 14 zam geldiği iddia ediliyor. Çenesuyu’nun damacanası bu zamla 11 TL’den 12.5 TL’ye yükselmiş oluyor.

Derince Belediyesi markası olan

Kocaeli’nin Derince ilçesinde faaliyet gösteren Çenesuyu A.Ş. kamu ortaklı bir firmanın. Firma Derince Belediyesi’ne ait. Derince Belediyesi’nin talebi doğrultusunda atanan isimlerle yönetilen Çenesuyu A.Ş. kent genelinde geniş bir kesim tarafından tercih ediliyor. Yurt içi ve yurt dışında da pek çok vatandaşın tercihi olan Çenesuyu ile ilgili bir zam söylentisi gündeme geldi. İnternette geniş yankı bulan iddialara göre Çenesuyu’nun damacanası 11 TL’den 12.5 TL’ye yükseltildi.

2019’DA AYGÜN ENGELLEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere 2019 yılında da Çenesuyu’nun Derince bayi 2, İzmit bayi 1 TL’lik bir zam yapmış Çenesuyu’nun damacana fiyatı 9 TL’ye çıkmıştı. Seçimlerden hemen sonra gerçekleşen bu zam sonrasında vatandaşın tepkisi nedeniyle Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün devreye girmiş, zammın geri alınmasını sağlamıştı. Böylece Çenesuyu A.Ş.’nin damacana satış fiyatı 7 TL’ye çekilmişti. Ancak çok sürmedi, 1 yılın ardından damacana fiyatı 11 TL’ye kadar yükseldi.