Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deprem için önemli uyarı!

Türkiye deprem gerçeği ile sadece deprem afeti meydana geldiğinde karşı karşıya kalıyor. Kısa sürede unutuluyor. AKP’li Şeker mecliste depremle ilgili bir konuşma yaptı.

Türkiye deprem gerçeği ile

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker TBMM’de önemli bir konuşma yaptı. Şeker sadece dönem dönem hatırladığımız deprem gerçeğini yeniden hatırlattı. İlyas Şeker’in konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Saygıdeğer milletvekilleri, coronavirüs dünyayı tedirgin ederken Hükûmetimizin devreye aldığı etkili önlemlerle, ekonomik paketlerle, güçlü alt yapıyla, donanımlı sağlık personeliyle bu krizi hafif atlatıyoruz.

GÖLCÜK DEPREMİ’NDE 18 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ülkemiz için corona virüsün oluşturduğu riskten çok daha fazlasını yaşanacak olan depremler oluşturmaktadır. Bugün itibarıyla ülkemizde corona virüsten 5.800 insanımız hayatını kaybederken sadece 99 Kocaeli-Gölcük depreminde 18 bine yakın insanımız hayatını kaybetti. Türkiye deprem bölgesidir. Ülkenin yüzde 42’si birinci derece deprem bölgesi olmak üzere yüzde 84’ü aktif deprem bölgesidir.

DEPREMLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bugüne kadar hasar yapıcı depremleri yaşadık bundan sonra da depremleri yaşamaya devam edeceğiz. Depremin corona virüsten daha etkili olduğunu ifade ederek bireysel olarak corona virüsten korunmak için gösterdiğimiz hassasiyetin katbekat fazlasını depremin etkilerinden korunmak için göstermeliyiz diyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”