Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diyarbakır’dan geldi İzmit’ten 3.9 milyonluk iş aldı!

Diyarbakır’da 2013 yılında kurulan Özgür Can Taşımacılık İnşaat Temizlik LTD ŞTİ., 2022 yılının mayıs ayında Kocaeli Şubesi’ni açtı. Daha önce kentimizde hiçbir iş yapmayan firma Kocaeli şubesini açtıktan sonra İzmit Belediyesi’nden 2.1 milyon liralık iş aldı. Bugüne kadar 4 ay içerisinde belediyenin 3 ihalesine katılan firma toplam 3 milyon 985 bin 59 liralık iş yaptı.

Diyarbakır’da 2013 yılında kurulan

Özgun imzaİzmit Belediyesi’nde bir süredir ihalelerin kent dışından firmalar tarafından kazanılması tartışılıyor. İzmit dışından iş alan firmalar nedeniyle muhalefetin hedefinde olan İzmit Belediyesi’nde söz konusu tartışmaları alevlendirecek bir olay yaşandı.

3 İHALEDE DE TEK BAŞINA

Diyarbakır’da 2013 yılında kurulan Özgür Can Taşımacılık İnşaat Temizlik LTD ŞTİ. son 4 ayda belediyeden 3 milyon 985 bin liralık iş aldı. 3 ayrı ihale ile iş alan firmanın son 2 ihaleye tek başına katılması dikkat çekti. Firmanın İzmit’ten aldığı son ihale Sepetçi Konağı tadilat işi oldu.

ihale 1ŞUBE AÇTIKTAN 1 AY SONRA

Özgür Can İnşaat LTD ŞTİ. isimli firmanın 2022 yılının mayıs ayında Kocaeli’de şube açması ve bu şubeyi açıktan sadece bir ay sonra İzmit Belediyesi’nden 2 milyon 197 bin 49 liraya Cephanelik Stadı’nın tadilat işini alması dikkat çekti.

KONAK VE ÇEŞME TADİLATI

Firmanın aldığı ilk ihale Cephanelik Stadı’nın tadilat işi olurken 150 süreli bu işi bitirdikten hemen sonra, eylül ayında 2 ayrı ihale daha aldığı görüldü. Söz konusu son iki ihale 1 milyon 219 bin liralık Sepetçi Konağı tadilat işi ve 568 bin liralık çeşme tadilat işi olarak kayıtlarda yer aldı.

ozgur can tasimacilik sirket