Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Plajyolu’nun günahı ne?

Kocaeli’nin İzmit İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkii kaderine terk edilmiş bölge gibi. Araçlar yoldaki çukurlar nedeniyle sağlıklı ilerleyemiyor, kaldırımlar ve yol kenarları ot bağlamış durumda.

Kocaeli'nin İzmit İlçesi Cumhuriyet

SEBO İMZAİzmit Plajyolu, şehrin en bakımsız yerlerinden biri olarak görülüyor. Mahalledeki yollar yıllardır yenilenmiyor. Sürekli yeni yapılaşmanın olduğu, günde binlerce aracın kullandığı yollar dökülüyor. Plajyolu’nda yolların bozukluğu nedeniyle trafik sağlıklı bir şekilde ilerlemiyor. Sürücüler, yıllardır bu durumdan şikayet etse de alanda hiçbir hizmet yapılmadı.

HEM BÜYÜKŞEHİR HEM İZMİT BELEDİYESİ

En son İSU’nun altyapı çalışmaları yaptığı mahallede, üstyapı tamamen bozuldu. Diğer yandan mahallede kaldırımları ot bağlamış durumda. Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de İzmit Belediyesi sorumluluğundaki alanlarda hızlıca bakım yapılması gerekiyor. Vatandaşlar, belediye yöneticilerinden bir an önce bu mahalleye müdahale bekliyor.

Plajyolunun gunahi ne 2 Plajyolunun gunahi ne 3 Plajyolunun gunahi ne 4 Plajyolunun gunahi ne 5 Plajyolunun gunahi ne 6 Plajyolunun gunahi ne 7 Plajyolunun gunahi ne