Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’de herkes Telegram indiriyor!

WhatsApp’ın güncellenmiş kuralları sebebiyle insanlar kitlesel olarak Telegram’a geçiyor. Türkiye’de de en çok indirilen uygulama Telegram oldu. Telegram Kimin, Telegram Güvenilir mi, Telegram Kullanımı gibi birçok sorunun cevabı haberimizde.

WhatsApp’ın güncellenmiş kuralları sebebiyle

Türkiye’de vatandaşlar ise ağırlıklı olarak Telegram uygulamasını indirmeye başladı. WhatsApp’taki tüm özellikleri barındıran bir uygulama olan Telegram’ın yeni en çok kullanılan mesaj ağı olması bekleniyor.

WHATSAPP’TAN HIZLI KAÇIŞ

Telegram kurucusu Durov, WhatsApp’ın güncellenmiş kuralları sebebiyle insanların kitlesel olarak Telegram’a geçmesine ilişkin şunları söyledi: “Milyonlarca insan WhatsApp’ın kurallarındaki son değişiklikler nedeniyle kızgın. Söylediklerine göre güncellenmiş kurallar çerçevesinde kullanıcılar kişisel bilgilerinin tümünün Facebook’un reklam sistemine aktarımını kabul etmek mecburiyetinde. Bu sebeple WhatsApp kullanıcılarının birkaç yıldır süren Telegram’a kaçışının hızlanmış olmasında şaşılacak bir şey yok.”

TELEGRAM KİMİN?

Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil (Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu Touch) hem de masaüstü sistemleri (Windows, OS X, Linux) için mevcuttur. Ağustos 2013’te yayın hayatına başlamıştır.

TELEGRAM İNDİR

En saf haliyle anında mesajlaşma. Basit, hızlı, güvenilir ve tüm cihazlarınızda eşitlenir. 400 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Telegram play store ve App Store uygulamalarından kolayca indirilebilir.