Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

28. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali ilgi görüyor

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen. “28. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen. “28. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Festival kortejle başladı, oyunlarla devam ediyor. Çocuklar harikalar yaratmaya devam ediyor. İlk gün Gölge, Figür, Portre adlı gruplar; “Domates İle Gözlük”, “Mutluluklar Ülkesi”, “Sevgi Çiçekleri” oyunları Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi’nde sergiledi. İkinci günün oyunları seçim dolayısıyla hafta içine alındı.

Çocuk oyuncuların oyunları akşam 20.00’de de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Süreç odaklı ilerleyen festival, çocukların gelişimi, oyunlarıyla verdikleri mesaj bakımıdan mutluluk veriyor.

SEYİRCİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEKLER

Festival oyunlarının temaları da çocukların performansları kadar ön plana çıkıyor. Grup Sirius’un oynadığı “Doğ Güneşim Doğ” adlı oyunda Güneş, Doğa, İnsan faktörleri ön planda.

KBT çocuk ve genç oyuncuları ikinci hafta oyunlarını seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

03 Haziran Cumartesi: Kutup, Uydu, Dönence adlı gruplar; “Akıllı Soytarılar”, “Yıldızcı Kraliçe İle Akıllı Soytarılar”, “Medeniyet Tiyatrosu”  adlı oyunları oynayacaklar.

04 Haziran Pazar: Artemis, Mitoloji, Apollon adlı grupların oynayacağı; “Delioğlan”, “Deli Bayramı”, “Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı”  adlı oynayacak oyunlar ile Festivalimiz son bulacak.