Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hangi imza Fatih Erbakan’a ait?

Kocaeli’de Yeniden Refah Partisi içerisinde bir sahte imza iddiası konuşuluyor. Başiskele İlçe Teşkilatı’nda yeni başkan seçilen Tevfik Civelek için kaymakamlığa gönderilen yetkilendirme belgesindeki imzanın Erbakan’ın imzası olmadığı ifade ediliyor.

Kocaeli’de Yeniden Refah Partisi

Sebahattin AydınYeniden Refah Partisi Kocaeli Teşkilatı, sahte imza iddialarıyla çalkalanıyor. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, anlaşamadığı ilçe başkanlarını tek tek görevden aldırdı. Son olarak ise YRP Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Öner görevden alındı.

O İMZA FATİH ERBAKAN’A MI AİT?

Bu görevden alma sonrası ise Başiskele İlçe Teşkilatı’nın kongresi il binasında gerçekleştirildi ve Tevfik Civelek yeni ilçe başkanı seçildi. Tevfik Civelek’in görevlendirme yazısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın imzası dikkat çekti. Bu imzanın sahte olduğu iddia ediliyor.

İMZASINI TAKLİT Mİ ETTİLER?

Başiskele İlçe Kaymakamlığı’na gönderilen görevlendirme yazısındaki bu imzanın Fatih Erbakan’ın imzasının taklidi olduğu öne sürülüyor. Önceki evraklara bakıldığında ise iki imza arasındaki fark görülüyor. Bu durumun partide büyük huzursuzluk yarattığı öğrenildi.

Konuyla ilgili genel merkezin de inceleme başlattığı iddia ediliyor.

İŞTE İKİ BELGEDEKİ İMZA ARASINDAKİ FARKLAR

Fatih Erbakan imza
Fatih Erbakan’ın imzasının taklit edildiği iddia edilen belge…
fatih erbakan orjinal imza
Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nden gönderilen orijinal başka bir yazıda Erbakan’ın imzasının olduğu belge…