Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı fotoğrafla bombaladı: Kocaeli’de insanlık dramı!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünde çöpten yiyecek toplayan bir çiftin fotoğrafını paylaştı. Yıldızlı, “Artık rüya görmeyi bırakın, halkın gerçek halini görün!” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde çekilmiş bir fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yıldızlı’nın paylaştığı fotoğrafta karı koca olduğu anlaşılan bir çiftin çöpten ekmek ve yemek topladığı görüldü. Yıldızlı söz konusu fotoğrafın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünde çekildiğini duyurdu.

Harun YildizliRÜYA GÖRMEYİ BIRAKIN

“Tahir Büyükakın balkona çıksa görecek” ifadeleriyle durumun vehametini anlatan Harun Yıldızlı fotoğraf paylaşımına şu ifadeleri ekledi: “Mutlu Şehir Kocaeli’den günaydın demek isterdim… Ama burası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önü. Bir vatandaşımızın bana ilettiği bu fotoğrafı Tahir Bey balkona çıksa canlı olarak görecek. Artık rüya görmeyi bırakın, halkın gerçek halini görün!

CANLI OLARAK GÖRECEK

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı kısa süre sonra söz konusu fotoğrafı sosyal medya sitesi Facebook üzerinden de yayınladı. Yıldızlı bu fotoğrafa ise şu notları düştü: “Mutlu Şehir Kocaeli’den günaydın demek isterdim… Ama burası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önü. Bir vatandaşımızın bana ilettiği bu fotoğrafı Tahir Bey balkona çıksa canlı olarak görecek.

13.6 İŞSİZLİK ORANI

Bir aile, yiyecek yemek bulamadığı için çöpten ekmek topluyor. Mutlu Şehir Kocaeli’nin fotoğrafı budur. Bu kent 16 yıllık AKP yönetiminde yoksullaştırılmış, hayat standardı düşmüştür. Kocaeli’de işsizlik oranı yüzde 13.6 ile Türkiye ortalamasının dahi üstünde. İşsizliğe, geçim derdine çözüm bulamayanlar İzmit’i kazanacaklarını düşünüyorlar.

BİR SONRAKİ YEREL SEÇİMLERDE…

Efendiler! Rüya görmeyi bırakın. Bir sonraki yerel seçimde Kocaeli hak ettiği sosyal demokrat yönetime kavuşacaktır. Bunu bilin ve bugüne kadar tekrarladığınız hatalarınızdan vazgeçin. Vazgeçin ki bu halk daha fazla çile çekmesin, daha fazla yoksulluk görmesin.”