Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener İnce çok sert konuştu… Defolup gitsin!

Ak Parti İzmit Belediye meclis üyesi Şener İnce, AK Partili Metin Geldeş’in FETÖ itirafçısı olması sonrası sert ifadeler kullandı.

Ak Parti İzmit Belediye meclis üyesi Şener İnce, AK Partili

AK Parti’nin tanınan gençlerinden, AK Parti desteğiyle Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı seçtirilen, Kocaeli Büyükşehir çalışanı Metin Geldeş tutuklanarak FETÖ itirafçısı oldu. Bu haber AK Parti içinde de büyük yankı uyandırdı.

NE İTİRAFI NE GEÇMİŞ DÖNEMİ ULAN!

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı: “FETÖ köpeğinin eniklerini bu partiye dahil eden refarans olan, iş ve makam veren hangi kademede olursa olsun istifa edip defolup gitsin. Devletimin ve milletimin ocağına ateş düşürenlerle namusumuza kastedenlerle, iş tutanların makamları değil ocakları sönsün. Ne itirafı ne geçmiş dönemi ulan…” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özgür Özel’in CHP’den ayrılık açıklamasının ardından parti içerisinde istifa dalgası
Sıradaki Haber Gözler Çarşamba gününde: Erdem Arcan ve yönetimi istifa mı ediyor?