Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan CHP ile PKK’yı bir tuttu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi terör örgütleriyle bir tuttu. Çok sert bir konuşma yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Ülkesine ve halkına hizmet için koşturan, kamu görevlilerine dahi tahammülü olmayan, pusu kurarak kanlarını döken, üzerlerine yürüyerek hakaret ve darp edenleri asla unutmayacağız. İçişleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları’na PKK’lıların Van’da yaptığı eylem ile CHP’lilerin Adana’da gerçekleştirdiği saldırı farklı araçlarla olsa da aynı gayeye yöneliktir.

GERÇEK YÜZLERİNİ GİZLEMEYE…

Varlık sebebini bu ülkenin çöküşüne, batışına, yıkılışına, milletin yokluk ve acı çekmesine bağlayanların gerçek yüzlerini gizlemeye artık suratlarındaki maskeler, makyajlar da yetmiyor. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği şu zor günlerde ülkemizin işine, aşına, ekmeğine, sağlığına gösterdiğimiz özene tahammül edemeyen zihniyet kendini açıkça ifşa etmiştir. Siyasette kurdukları ittifakı sahada devlete, kamu görevlilerine, mazlumlara saldırmak üzere genişletenlerin hesabını elbette milletimiz sandıkta görecektir.

HER TÜRLÜ KEPAZELİĞİ…

Küçük siyasi çıkarlar uğruna eli kanlı teröristlerle ve onların uzantıları ile gizli açık ittifaklar içine girenlerin yakasından milletimizin eli eksik olmayacaktır. Geçmişte ülkemizin her meselesi gibi bu kanayan yarayı da kalıcı olarak çözmek için çaba göstermiştik. Bu samimi mücadeleyi en ağır ifadelerle itham edenlerin bugün 3-5 milletvekilliği ya da belediye başkanlığı için düştükleri zelil hali takip ediyoruz. Milletvekili pazarı kurmaktan, terör örgütleri ile ittifaka, ülkesini yurtdışında kötülemeye kadar her türlü kepazeliği sergileyip bunu demokrasi kılıfıyla örtmeye çalışanlar için yolun sonu görülmüştür.”