Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavaklı Sahili’nde hayvan gübresinin etkisi bitmedi

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde Marmara Denizi’ne vuran tonlarca hayvan gübresi, aradan günler geçmesine ve her gün temizlenmesine rağmen bitmedi. Kötü kokunun esir aldığı sahile martı bile uğramıyor.

Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde Marmara Denizi'ne vuran tonlarca hayvan gübresi, aradan

Geçtiğimiz günlerde, Gölcük ilçesinin üst kısımlarında bulunan hayvan çiftliğinden Beyoğlu Deresi‘ne tonlarca hayvan gübresi bırakıldı. Sorumsuzca dereye atılan gübre, müsilaj sebebiyle günlerce can çekişen Marmara Denizi’ne de indi. Gölcük ilçesinde bulunan Kavaklı sahilinin şeridi, tonlarca hayvan gübresiyle kaplandı. 14 Nisan’da sahile iş makineleriyle giren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 360 ton hayvan gübresi çıkarttı. Aradan günler geçmesine rağmen ağır kokusuyla mide bulandıran hayvan gübresi, sahil şeridinden tamamen arındırılamadı.

“Sebebini bilmiyorum ama kötü kokuyor”

Eşiyle birlikte 2 hafta önce Kocaeli’ye tatile gelen turist Mohammad Rezvani (60), “Kocaeli’yi beğendim, çok güzel şehir. Bu sahilde çok güzel, beğendim fakat sahildeki kötü kokuyu aldım. Sebebini bilmiyorum ama kötü kokuyor. Bu sahile ilk defa gelmiştim. Hava çok sıcak değil ama sıcak olsa çok kötü kokabilir. Antalya’ya da gitmiştim orada böyle bir problem yoktu. İzmit’e de gittim orada da yoktu ama bu sahilde çok kötü bir koku var” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kavaklı sahilindeki arındırma ve temizleme çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

AW607695 01

AW607695 05
Kötü kokunun esir aldığı sahile martı bile uğramıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Depozito Yönetim Sistemini hayata geçiriyor. Yeni
Sıradaki Haber Pet şişe getirene ödeme yapılacak!