Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener’e seslendi: Erdoğan’ın kuruyla suluyla işi olmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Haddini bileceksin. Tayyip Erdoğan’ın suluyla kuruyla işi olmaz!” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millli İrade Meydanı’nda yapacağı açılış bayramı için binlerce kişi alanı doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erdoğan2ı işaret ederek uyuşturucu imasında bulunmasına çok sinirlendi ve şunları söyledi: “Bizler ne yaptık? Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına başladık. Ülkemize kazandırdığımız asırlık demokrasi ve kalkınmanın altyapısı üzerinde kendi hedeflerimize kilitlendik. Nice sabotajlara, kirli oyunlara rağmen yolumuzdan sapmadık. Burada bunu söylemek istemezdim. Malum bir ana muhalefet var. Bir de onun yanında yavru muhalefetler var.

“SEN ERDOĞAN’I İYİ BİLİRSİN”

Bunlardan yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaelili. Hiç değinmek istemezdim fakat geçenlerde bir açıklaması oldu. 20 yıllık iktidarımızda uyuşturucuyla mücadelede biz gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi. Önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Erdoğan’ı bu noktada iyi bilirsin. Suluyla, kuruyla alakası olup olmadığını iyi bilirsin. Ya nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun? Bunların hepsiyle gerekli mücadeleyi verdik ve vereceğiz. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanımızın, şahsımın, kabinemizin verdiği mücadele hepimiz için bilinen bir gerçektir. Sen önce kendi kadron ve ana muhalefetin içerisinde bu sulu kuru uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Önce haddini bileceksin. AK Parti iktidarının sulu-kuru uyuşturucu ile mücadelesini inkar etmeyeceksin. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi sonuna kadar verdik ve vereceğiz. Sen önce kendi çatının altındakilerini düşün; onlarla beraber nasıl yol yürüdüğünü düşün.”

“HALA ADAY ÇIKARAMADILAR”

Cumhurbaşkanı, “Bu güçlü iradeyi yenemediler; yenemeyecekler. Resmi rakama göre şu anda burada 70 bin kişi var. Tüm terör örgütlerinin uzantıları, Türkiye’nin ve bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Gerçi halen kendi aralarında anlaşıp cumhurbaşkanı adayı çıkartamadılar ama olsun. Masada 6 kişi var, masanın altında da bir tane bu da 7 demek. Bu curcuna masasını bir değil birkaç aday çıkartabilecek bir kapasitede görüyorum. Seçim tarihine kadar seçebilirler herhalde. Türkiye’nin önünü kesmek için gösterilen trajikomik gayretleri biz de izliyoruz. Biz işimize bakıyoruz; onlar ne yaparsa yapsınlar. Muhtar bile seçilemez dediler. Halkın oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı oldum. Bütün bu mücadeleyi milletimiz için, milletimizle beraber verdik. 2023’ten zaferle çıkacağız. Ne vesayetin ayak oyunları, ne terör örgütlerinin kanlı oyunları milli iradenin gücünün üstüne çıkamadı.” dedi.