Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“KOBİS’te üç saate 6 TL ödemek akıl alır gibi değil!”

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu, şunları söyledi:

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu, şunları söyledi: “Pandemi süresince toplu taşımalarda yaşanan yoğunlu azaltarak riski minimum düzeye çekilmesi adına Kentin hizmetine sunulan KOBİS’in en azından yaz dönemi boyunca ücretsiz olarak vatandaşımızın hizmetine sunulması önemli bir adım ve teşvik olması açısından tüm Türkiye’ye faydası büyük örnek bir uygulama olarak görüyorum.

BİSİKLETTE VERGİ YOK

KOBİS’in fiyatlandırılması maalesef toplu taşıma ile yarışıyor.Enerjisini doğrudan insanın ter dökerek kendisinin ürettiği bir araçtan bahsediyorum. Şöyle çarşı merkezde işimi halledip geleyim deseniz buda ortamla 3 saat olsa 6 TL gibi bir bedel ödemek zorundasınız. Akıl alır gibi değil… Oysa ki bu sadece bir bisiklet; ağır vergi ve yakıt maliyeti olmayan doğa ve sağlık dostu müthiş bir buluş ! Sağlıklı ulaşım adına insanlığa sunduğu bu büyük katkıya, yöneticilerimizin de aynı büyüklükte karşılık vermesi yürekten istiyorum!

Belki de bu vesile ile şehrimizde yaşanan her bir vatandaşımızın sağlığı için en etkili sosyal mesafe kurallarına uyarak spor yapmasına ve bisiklet kullanım alışkanlığına karşı bağışıklığı arttırıp güçlendirecektir !”

kobis fiyat