Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor için dev kutlama!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF’nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararının önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. TFF, 2. ve 3.Lig’deki grup birincilerini şampiyon ilan edecek. Kulüpler, 2 ile 5.’incilerin mi yoksa 2 ile 9. sırada yer alan takımların mı Play-Of oynaması noktasında kararı TFF’ye bıraktı.

STATTA 9 BİN KİŞİLİK KUTLAMA

3.Lig 2.Grup’ta en yakın rakibinin 14 puan önünde bulunan Kocaelispor, şampiyon olarak 2.Lig’e çıkacak. Bu şampiyonluk için dev bir kutlama hazırlığı var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 12 Temmuz günü Kocaeli Stadyumu’nda 9 bin taraftarın katılacağı bir kutlama hazırlığı yaptığı öğrenildi. Bu şampiyonluk kutlaması organizasyonuna sürpriz bir de sanatçı getirilmesi planlanıyor.

KOCAELİ STADYUMU KAÇ KİŞİLİK?

Kocaeli Stadyumu ya da diğer popüler adıyla Kocaeli Arena, Türkiye’nin Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde futbol başta olmak üzere spor müsabakaları için inşa edilmiş olan stadyum. Yaklaşık 34 bin seyirci kapasiteli olan stadyumun açılışı, 1 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında stadyumdaki kutlama hazırlığı için 9 bin kişilik bir kontenjan getirilecek. Katılımcıların stadyum geneline yayılması bekleniyor.