
Babala TV’de Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programında geçtiğimiz hafta Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay konuk olarak ağırlandı. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen programda bir Kocaeli Üniversitesi öğrencisi yaşadıkları ulaşım problemini dile getirdi ve yardım istedi.
“BELEDİYELERLE GÖRÜŞTÜK AMA ÇÖZÜLMÜYOR”
Öğrenci, “Kartepe Derbent’te bulunan yurtta kalıyoruz. Artık bizi yoldan almıyorlar. Yukarı yoldan alıyorlar. Ve o yukarı yola çıkmak için akşam valti ışık yok, karanlık yollardan yürüyoruz. Bununla alakalı kooperatifle konuştuk, Kartepe Belediyesi’yle konuştuk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’yle konuştuk. Ama çözülmüyor” diyerek taleplerini iletti. Oğuzhan Uğur, “Kocaeli Belediyesi’ne program biter bitmez bunu ileteceğim” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşan Uğur’a bir mesajla dönüş yapıldı. Ulaşım Daire Başkanlığı’na iletilen konunun takipçisi olunacağı ifade edildi.
“İYİ PARTİ BANA ULAŞTI”
Konuyu gündeme taşıyan öğrenci, konunun çözüldüğünü duyurdu. Karanlık yolun aydınlatıldığını duyuran öğrenci, “Kocaeli İYİ Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı bana ulaştı ve yardımcı oldu. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

