Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusret Acur: Kocaeli Valiliği’nden ivedilikle kokuyla ilgili cevap bekliyoruz

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Kocaeli’de günlerdir etkisini gösteren koku ile ilgili, “Kocaeli gibi büyük bir kentte bu kokunun sebebinin açıklanmaması ivedi bir durum. Valiliğimizden ivedilikle kokuyla ilgili bir cevap bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Kocaeli’de günlerdir etkisini

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı seçilen Nusret Acur, bugün partisinin il binasında ilk kez basının karşısına çıktı. Düzenlenen açıklamaya İl Başkanı Nusret Acur’un yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen katıldı. Kocaeli’de günlerdir süren ancak sebebi henüz açıklanmayan koku hakkında Acur, Kocaeli Valiliği’ne seslendi.

“CEVAP BEKLİYORUZ”

Acur, “Bir haftadır süren koku meselesi var. Hereke’den başlayıp Başiskele’ye kadar yoğun bir şekilde koku var. Karıncanın gözlerinin karasını bile seçebilen teknolojisinin olduğu bir dönemdeyiz. Böyle bir kokunun bir haftadır çözülememiş olması Kocaeli gibi bir yerde anlaşılabilir değil. Kimisi gemi, kimisi İZAYDAŞ, kimisi TÜPRAŞ diyor. Kocaeli gibi büyük bir kentte bu kokunun sebebinin açıklanmaması ivedi bir durum. Valiliğimizden ivedilikle kokuyla ilgili bir cevap bekliyoruz. Kötü giden bir şey olduğu zaman üzerinden birkaç gün geçince unutuluyor. Bu kokunun sebebini hiçbir şekilde unutulmadan kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz. Açıklanana kadar da her fırsat bulduğumuzda bu konuyu dile getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz’un çakarlı araç kullanması
Sıradaki Haber Çakarlı araçla yakalanan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı’na 286 bin TL ceza!