Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ford işçileri: Aidatlarımızı deprem bölgelerine gönderin

Ford işçileri üyesi oldukları Türk Metal’e seslenerek “Son 3 ayda toplanan başta Gölcük şubemiz olmak üzere aidatlarımızın deprem bölgesine yardım olarak gitmesini istiyoruz” dedi.

Ford işçileri üyesi oldukları Türk Metal'e seslenerek “Son 3 ayda

Maraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından çevre illerde depremin bıraktığı ağır tablo her saat daha da görünür hale geliyor. Türkiye’nin dört bir yanından yurttaşlar, dernekler, siyasi partiler deprem bölgesine yardım götürmek için çağrıda bulunurken bir çağrı da Ford Otosan işçilerinden geldi.

OTURDUĞUMUZ YERDEN İZLEMEK İSTEMİYORUZ

Ford işçileri üyesi oldukları Türk Metal’e seslenerek “Son 3 ayda toplanan başta Gölcük şubemiz olmak üzere aidatlarımızın deprem bölgesine yardım olarak gitmesini istiyoruz. Oturduğumuz yerden izlemek istemiyoruz. Deprem ne demek en iyi biz biliyoruz. Yaşananları izlemek bize yakışmaz dayanışma gerek” çağrısında bulundu.(Kocaeli/EVRENSEL)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi, bugün kamuoyuna yansıyan para teslimatı görüntüleri hakkında açıklama
Sıradaki Haber İzmit Belediyesi’nden rüşvet iddialarına açıklama: 17 Temmuz’da soruşturma başlatılmış