Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Keyifli vakit geçireceğiniz faydalı web siteleri

Her evde bir bilgisayar,

Her evde bir bilgisayar, bir tablet veya bir akıllı telefon var. Lakin ne derece verimli kullanıyor, internet için ödediğiniz paranın karşılığını tam alabiliyorsunuz? Bu yazımızda internette hem keyifli vakit geçirebileceğiniz az bilinen uygulama ve web sitelerinden bahsedeceğiz.

1- tastekid.com bu siteye daha önce izleyip sevdiğiniz bir filmi yazıyorsunuz ve size yine o tatta bir film buluyor. Film severlerin kesinlikle ziyaret etmesi gereken bir site.

2- oldversion.com Eskiden kullanılan msn gibi bir çok uygulamayı tekrar kullanmak istiyorsanız bu siteyi kullanabilirsiniz. Bu site size ‘nerde o eski güzel günler’ dedirtecek nitelikte.

ss1

3- dropsend.com boyutu aşırı büyük olan dosyalarınızı maile link ekleyerek kolayca gönderebilmenizi sağlayan bu uygulamayı kesinlikle denemenizi öneririz.

4- ninite.com bilgisayarınıza format attıktan sonra tek tek program indirmekle uğraşmayın. ninite.com‘a girin, yükleyeceğiniz programları işaretleyin ve bilgisayarınıza kolayca toplu bir şekilde indirin.

5- easyascii.com klavyenizde bulmakta zorlandığınız ya da hiç bulamadığınız sembolleri kopyalamanıza yarayan site.

ss2

6- emlakroom.com eve, mahalleye, sokağa, caddeye, siteye yorum yapılabilen bir internet sitesi. ev almayı veya kiralamayı düşünenler kesinlikle bu siteyi ziyaret etmeli. evinden şikayeti olanlar da yorum yazabilir.

7- jog.fm bu site size koşarken veya spor esnasında ritminize ve ortama uygun tempoda şarkılar bulabileceğiniz bir hizmet sunuyor.

8- labnol.org/reverse sahte fotoğraf kullanan hesaplardan bıktıysanız bu siteye hemen bir fotoğraf yükleyin, size gerçek mi sahte mi olduğunu söylesin.

ss3

9- teachmeanatomy.info insan anatomisi hakkında neredeyse her şeyi öğrenebileceğiniz anatomi ansiklopedisi. Sağ üst köşeden sayfa dilini türkçeye çevirebilirsiniz.

10- rappad.co bu siteye bir kelime söyleyin, söylediğiniz kelimeden yola çıkarak size özel şarkı yazsın.

11- mapc.am dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi biriyle kameralı olarak görüşmenizi sağlayan bu sitede görüşeceğiniz kişiyi seçme şansınız da var.

12- tr.forvo.com Her dilde istediğiniz kelimenin doğru telaffuzunu seslendiren bu siteyi yeni bir dil öğrenmek isteyen herkes kesinlikle ziyaret etmeli.

13- privnote.com bu site sayesinde kendini imha etme özelliğine sahip notlar yazıp istediğiniz kişiye o notu link olarak gönderin. aynı notu ikinci kez açamayacaktır.

14- fakenamegenerator.com bu site gerçek kimliğinizi ve mailinizi vermek istemediğiniz durumlarda size anında yeni bir sahte kişilik kazandırıyor.

15- chrome.google.com/webstore/detai youtube’u ingilizce öğrenme platformuna çeviren bir chrome eklentisi. bu eklenti ile tüm videolara istediğiniz dilde ve sayıda alt yazı ekleyebilir ve kelimelerin telaffuzlarını dinleyebilirsiniz.

16- ocearch.org Okyanus canlılarına ve köpekbalıklarına yerleştirilen takip cihazları sayesinde onların gelişimini ve kaydettikleri yolu canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz canlıyı favorileriniz arasına alabilir ve gün gün takip edebilirsiniz.

17- geacron.com M.Ö. 3000 yılından itibaren günümüze kadar geçen tüm zaman zarfında dünya siyasi haritasını gösteren internet sitesi. Tarihe meraklı kişiler için, devletlerin takiplerini yapabilecekleri güzel bir platform.

18- thispersondoesnotexist.com bu garip internet sitesi dünya üzerinde aslında hiç var olmayan yüzleri sizlere fotoğraf şeklinde gösteriyor. siteyi her yenilediğinizde farklı bir yüz çıkıyor.

19- inspirock.com nereye, ne zaman ve kaç kişi gideceğinizi yazdığınızda size o şehir hakkında bir tatil planı yapan tatil programı.

19 adet verimli, eğlenceli bir o kadar kendinizi geliştireceğiniz siteleri sizler için derledik. Eğer sizinde böyle keşfettiğiniz siteler var ise yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.