Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kemal Kılıdaroğlu Meral Akşener İzmit için geliyor!

Kemal Kılıdaroğlu Meral Akşener İzmit Belediyesi’nin satın aldığı araçlar için düzenlenecek olan törene katılacak. Tören 13 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Kemal Kılıdaroğlu Meral Akşener

İzmit Belediyesi 27 milyon liralık bir araç kredi kullandı. 10 milyon lirası İller Bankası’ndan geri kalanı ise İller Bankası vermediği için özel bankalardan kullanılan kredi ile 68 adet araç satın alındı. Söz konusu araçlarla ilgili 10 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da tören yapılacaktı. Söz konusu törenin duyurusu İzmit Belediye Meclisi’nde Fatma Kaplan Hürriyet tarafından da yapıldı.

GENEL BAŞKANLAR GELİYOR

Ancak son dakikada tören günü ve saati değiştirildi. Değişikliğin gerekçesi ise programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener2in katılacak olması. Araç tanıtım töreni 13 Ağustos Perşembe gününe alındı. Tanıtım töreninin yeri ise İnterteks Fuar Alanı olarak belirlendi. Söz konusu alan için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de oluru alındı.

26 AYDA ÖDENECEK

İzmit Belediyesi tarafından satın alınan araçlar için 10 milyon lira İller Bankası’ndan, 17 milyon lira ise özel bankalardan kredi kullanıldı. Bu kredi için 26 ay boyunca aylık 1 milyon 64 lira geri ödeme yapılacak. Söz konusu kredi ödemesinin yanında belediye yaklaşık 650 bin lira da aylık benzin masrafı yapacak. İzmit Belediyesi’nin söz konusu 68 araç için ödediği aylık kira bedeli ise 1 milyon 950 bin lira idi. Bu rakama ek olarak her ay 650 bin lira da benzin parası ödeniyordu. İzmit Belediyesi 26 ayın sonunda kredi ödemesinden kurtulacak ve kuruma ait 68 adet araç envanterde yer alacak.

I%CC%87zmit Belediyesi satin alinan arac%CC%A7larBL VE İZ PLAKALAR

İzmit Belediyesi tarafından satın alınan araçların tamamı siyah resmi plakalı olarak kullanılıyor. Belediye araçlarının plakaları 41 BL… ve 41 İZ… şeklinde hazırlandı. Belediyenin satın aldığı araçlar şöyle; temizlik araçları, çöp kamyonları, greyderler, iş makineleri, süpürgeleri… Belediye ayrıca söz konusu bu araçların bakım ve onarım işlerinin yapılması için ikmal müdürlüğü oluşturacak ve bu müdürlük bünyesinde tamir ve bakım tesisi inşa edilecek. İzmit Belediyesi araç tamir bakım tesisi için eleman alımı da yapacak. Belediyeye ait bütün araçların bakımları bu tesiste yapılacak.