Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP'den CHP ve Saadet'e tebrik

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hafta sonu gerçekleştirilen CHP İl Kongresi ve Saadet Partisi İzmit İlçe Kongresi’nde sadeliğin seçilmesi nedeniyle iki partiyi de tebrik etti

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hafta sonu gerçekleştirilen CHP İl

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün 12 ilçe başkanının katılımıyla aylık toplantısını yaptı. Bir de basın açıklaması gerçekleştirildi. İdlib operasyonlarını gündeme alan Ünlü, “Türkiye düşmanın elini kolunu kırmalı. Suriye’de Türkiye’ye ayar vermek isteyenler bir daha buna cesaret edememelidir. Tüm dünya gücümüzü anlayana kadar operasyonlar devam etmeli” dedi.

SİYASET İKİNCİ PLANDA

“MHP’nin 12 ilçe teşkilatımızla bu hafta sahada olacağız” diyen Ünlü, “Neden İdlip’te olduğumuzu vatandaşlarımıza anlatacağız. Biz devletin ve milletimizin yanındayız. Siyasetimiz ikinci planda. Diğer siyasi partilerin de bu hassasiyette olmasını isteriz” diye konuştu.

DİĞER PARTİLERE TEBRİK

CHP ve diğer siyasi partilerin kongrelerini değerlendiren Ünlü, “Yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun. Bizi sevindiren hiçbir siyasi parti yanlış söylemlerde bulunmadı. Sevinç çığlıkları atılmadı. Bu yüzden kendilerini tebrik ediyoruz. Bir taşkınlık yaşanmamış, mateme uygun hareket edilmiştir. Bizim kongre takvimimiz genel başkanımız tarafından gelecek talimata bağlı. Bekliyoruz” diye konuştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hafta sonu gerçekleştirilen CHP İl Kongresi ve Saadet Partisi İzmit İlçe Kongresi’nde sadeliğin seçilmesi nedeniyle iki partiyi de tebrik etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’nin bugün gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı’na katılmak üzere Kocaeli’den Ankara’ya
Sıradaki Haber CHP Kocaeli, Ankara’ya 150 kişi gitti sadece Arcan ve 12 kişi Meclis’e girebildi!