Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün yeni parti kuruluyor

Ali Babacan ve 90 kişilik kurucular kurulu, bugün yeni partinin kurulması için dilekçelerini İçişleri Bakanlığı'na verecek. Bababacan'ın kurucular kurulunda Kocaeli'den Nihat Ergün'ün olacağı biliniyor

Ali Babacan ve 90 kişilik kurucular kurulu, bugün yeni partinin

FOX TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Ali Babacan, “İçişleri Bakanlığı’na dilekçe veriliyor, 90 kişilik kurucular kurulu bugün dilekçemizi veriyor. Partimizin tüzüğü ve programının son halini verdik. Bu sabah da heyetimiz resmi başvrumuzu yapacak” dedi.

“Siyasi yelpazenin tam ortasında ana akım bir parti olacağız” diyen Babacan, Küçükkaya’nın “Erdoğan’la mücadele edebilecek misiniz?” sorusuna “Bizim kişilerle işimiz yok. Bizimle uğraşacaklara biz de gerekli cevapları vereceğiz ama kavga etmeden” yanıtını verdi.

Babacan’ın kurucular kurulunda Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kocaelili siyasetçi Nihat Ergün’ün de olacağı biliniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’nin bugün gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı’na katılmak üzere Kocaeli’den Ankara’ya
Sıradaki Haber CHP Kocaeli, Ankara’ya 150 kişi gitti sadece Arcan ve 12 kişi Meclis’e girebildi!