Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada bugün öğle saatlerinde meydana gelen yangınla ilgili olarak Kocaeli Valiliği’nden açıklama yapıldı. Kocaeli Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.
Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gebze ilçemizde faaliyette bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktığı ihbarı üzerine olay mahalline AFAD, İtfaiye, Sağlık ve Güvenlik Güçleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, OSB ve ilçe belediyelerinden itfaiye aracı, su tankeri ve iş makinaları yönlendirilmiştir.
YARALI YOK
Bölgeye gönderilen ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir. Herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmadığı anlaşılan yangından dolayı tüm Kocaelili hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”