Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez İpek Mobilya’dan yüzde 50 indirim kampanyası

Körfez İpek Mobilya, depolarını boşaltmak amacıyla büyük bir indirim kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında tüm ürünlerde %50 indirim uygulanacak.

Körfez İpek Mobilya, depolarını boşaltmak amacıyla büyük bir indirim kampanyası

Körfez İpek Mobilya, depolarını boşaltmak amacıyla büyük bir indirim kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında tüm ürünlerde %50 indirim uygulanacak. Mobilya severler için kaçırılmayacak bu fırsat, 13 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Günlerdir büyük indirime hazırlanan firma depolarındaki bütün ürünleri Körfez Cahit Zarifoğlu üzerindeki 3 katlı dev satış mağazasında topladı.

İNDİRİM 13 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Körfez İpek Mobilya’nın düzenlediği bu dev kampanya, 13 Temmuz Cumartesi günü itibariyle start alacak. Yatak odası takımlarından oturma gruplarına, yemek masalarından dekoratif aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazesinde geçerli olacak indirimlerle evinizi yenilemek artık daha kolay.

STOKLARLA SINIRLI KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Kampanya, stoklarla sınırlı olduğundan dolayı büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor. İndirimden faydalanmak isteyenlerin hızlı davranması gerektiği vurgulanıyor. Ürün çeşitliliği ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkat çeken bu kampanya, mobilya alışverişi yapmayı planlayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

SABAH ERKEN SAATTE ORADA OLUN!

Bu büyük indirim fırsatından yararlanmak isteyenlerin, 13 Temmuz Cumartesi günü sabah erken saatlerde Körfez İpek Mobilya’nın önünde olması tavsiye ediliyor. Yoğun ilgi görecek kampanyada ilk sırada yer almak ve en beğendiğiniz ürünleri kaçırmamak için erkenden mağazaya gitmekte fayda var.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Petrol-İş Genel Merkezi ve TÜPRAŞ Genel müdürlüğü arasında dün öğle
Sıradaki Haber TÜPRAŞ İşçileri D-100’e yürüdü! Polis müdahale etti!