Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Amaral’ın sözleşmesi feshedildi!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor’da Joao Amaral ile yollar ayrıldı. Portekizli oyuncu ile karşılıklı görüşme gerçekleştiren kulüp yöneticileri oyuncu ile anlaşarak sözleşmeyi feshetti.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor’da Joao Amaral ile yollar

Trendyol 1. Lig’de taraftarı ile kavuşmasına kısa bir süre kalan Kocaelispor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezona hazırlanan yeşil siyahlılarda yönetim ise teknik heyetin isteği doğrultusunda takıma gelecek ve takımdan gidecek oyuncularla görüşüyor. Kocaelsipor yönetimi, bu doğrultuda geçen sezon 34 maçta 14 gole katkı yapan Amaral ile karşılık bir şekilde anlaşarak sözleşmeyi feshetti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Yeni sezonun ilk haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kocaelispor’da Amaral ile yollar karşılıklı görüşme sonucunda ayrıldı. Kocaelispor’un X hesabından yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Joao Pedro Reis Amaral’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

GEÇEN SEZON 4 GOL ATTI

2023-2024 sezonunun başında Polonya’nın Lech Poznan takımından transfer edilen Portekizli oyuncu Körfez ekibiyle geçen sezon 34 maça çıktı ve 2 bin 187 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu süre aldığı dakikalarda takımına 4 gol ve 10 asistle katkı sundu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Amedspor Başkanı Burç Baysal’ın Kocaelispor’a yönelik çirkin sözlerine yönetimden çok
Sıradaki Haber Kocaelispor’dan Burç Baysal için sert açıklama!