Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polisan’dan atılan işçi fabrika kapısına dayandı!

Türkiye’nin en büyük üretim tesislerinden biri olan Polisan’dan yaptığı işin karşılığı olan parasını alamayan Murat Kök fabrikanın kapısına dayandı.

Türkiye'nin en büyük üretim

Polisan fabrikasında alacaığını alamayan bir vatandaş kapıya dayandı. 41 Havadis’in haberine göre; geçtiğimiz günlerde Polisan fabrikasından alacağını almadığı yönünde açıklama yapan ve söyledikleriyle kentin gündemine oturan Murat Kök isimli vatandaş Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında gösterilen Polisan’ın kendisini oyaladığını söyledi.

POLİSAN’IN KAPISINA DAYANDI

Konuyla alakalı bilinmeyenleri anlatmak üzere Polisan Fabrikası’nın kapısında durumu anlatan bir video çeken Murat Kök, “Yıllarca Polisan’a emek verdim, çaba sarf ettim, son bir yıldır paramı alamıyorum. Her gelip paramı istediğimde hakkım olduğunu lakin mahkeme ile çözüm bulabileceğimi söylüyorlar. Mahkemeler 3-4 yıl sürer. Evraklar elimde yaptığım işin parasını alamıyorum” dedi.

“SADAKA DEĞİL PARAMI İSTİYORUM”

Yapmış olduğu işin parasını almak için mahkeme kapılarında sürünmenin zalimlikten başka bir şey olmadığını da dile getiren Kök, “Polisan’ın Genel Koordinatörü Selçuk Bey’e gidiyorum (Selçuk Denizhan) 100-200 bin olsa verebileceğini lakin bu rakamların kendisini aştığını söylüyor. Ben iş yaptım kimseden sadaka istemiyorum. Sözde Polisan’ın menfaatlerini gözetiyorlar. İşte belgeler! Allah belanızı versin” diyerek elindeki belgeleri yere fırlattı.