Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir yolcu motoru kiralayacaktı, maliyeti yüksek buldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımında kullanmak için kiralamak istediği yolcu motorlarının ihalesi iptal edildi. Yaklaşık maliyetin çok üzerinde olmasından dolayı iptal edilen ihale için Büyükşehir Belediyesi’nin ilerleyen günlerde yeniden ihaleye çıkması bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımında kullanmak için kiralamak istediği yolcu

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit, Gölcük, Derince, Tütünçiftlik, Karamürsel, Hereke ve Değirmendere iskeleleri arasında yazın 250, kışın da 120 kişiyi taşıyabilecek kapasitede 5 adet yolcu motoru kiralamak için ihaleye çıktı ancak söz konusu ihale yaklaşık maliyetin üzerinde olmasından dolayı iptal edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin hatlara göre çıktığı ihalede sadece hat-3 değerlendirmeye alındı. Maliyet nedeniyle kiralanamayan araçlar için Büyükşehir Belediyesi’nin ilerleyen günlerde yeniden ihaleye çıkması bekleniyor.

1 OCAK’TA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit, Gölcük, Derince Tütünçiftlik ve Değirmendere; Hereke- Karamrüsel; İzmit, Gölcük, Tütünçiftlik, Değirmendere, Karamürsel iskeleleri arasında hizmet vermesi için kiralamak istediği deniz motorları alınsaydı 1 Ocak’ta teslim edilerek İzmit Körfezi ve Marmara Denizinde hizmet vermeye başlayacaktı.

SADECE HAT-3 İÇİN İHALE YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu ihalesinde sadece hat 3 olarak geçen İzmit-Gölcük-Tütünçiftlik-Değirmendere arasındaki yolcu motoru için ihale yapıldı. Bunun dışında kalan İzmit, Gölcük, Derince, Tütünçiftlik ve Değirmendere (hat-1), İzmit-Gölcük-Derince-Tütünçiftlik- Değirmendere (hat-4), İzmit-Gölcük-Derince-Tütünçftlik-Değirmendere-Karamürsel, Hereke-Karamürsel’in ihalesi iptal edildi.