Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Toplu aktiviteler nisan sonuna kadar yasak!

Resmi Gazete'de açık veya kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü toplantı veya aktivitelerin nisan ayı sonuna kadar ertelendiğini kapsayan Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayımlandı

Resmi Gazete'de açık veya kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü toplantı

Yeni tip corona virüsü salgınının yayılımının önlenmesi kapsamında alınan kararlar doğrultusunda her türlü ulusal ve uluslararası toplantı ve ya aktiviteler Nisan ayının sonuna kadar ertelenmesini içeren Cumhurbaşkanı Genelgesi Resmi Gazete‘de yayımlandı.

Genelgede, Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkan yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgınının tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturduğu ve söz konusu salgının Türkiye’de yayılımının önlenmesi amacıyla gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

Genelgeye göre, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Corona Virüsü Bilim Kurulu’nun mezkur hastalığın Türkiye’de yayılımının önlenmesine dair tavsiyeleri üzerine ulusal ve uluslar arası düzeyde açık ve ya kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri toplantılar ve ya aktiviteler nisan ayı sonuna kadar ertendi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize
Sıradaki Haber Kandıra’da tüm plajlarda denize giriş yasaklandı