Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’nın yolları çalışma sonrasında köstebek yuvasına döndü!

Kandıra’nın birçok mahallesinde yapılan alt yapı çalışmaları hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda oluşan çukurlar adeta köstebek yuvasına dönerken; bölge halkı yetkililere seslendi ve yolların bir an önce asfaltlanmasını istedi.

Kandıra’nın birçok mahallesinde yapılan alt yapı çalışmaları hayatı olumsuz etkiledi.

Kandıra’nın birçok mahallesinde İSU, SEDAŞ ve İZGAZ ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları hayatı olumsuz etkiledi. Çalışmalar sırasında yollarda oluşan bozukluklar köstebek yuvasını andırırken bölge halkı yetkililere seslendi. Çalışmaların yapıldığı yerlerde bozuk yolların ve zeminlerin asfaltlanması çağrısında bulunan Kandıra’daki vatandaşlar, sorunun giderilmesini bekliyor.

Gazetemizin mail hesabına gönderilen iletide söz konusu bölgedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, kazı yaptıkları yolların üzerini kapatıp gitti. Bu durum, yollarda büyük çukurlar ve bozuk zeminlerin oluşmasına yol açtı, uzun süredir adeta köstebek yuvasına dönen yollar, vatandaşların yaşamını olumsuz etkiledi.

YENİDEN ASFALTLANMASI GEREKLİ

Özellikle Kocakaymas Köyü Kayıplar Mahallesi sakinleri, köylerine artık araçların giremediğini belirterek, evlerine ulaşımda büyük zorluklar yaşadıklarını ifade etti. Köylüler, yaşadıkları ulaşım sıkıntısının yanı sıra, kazı çalışmalarının ardından yolların düzeltilmemesinin, günlük yaşamlarını iyice zorlaştırdığını dile getirerek, yetkililere seslendi.  Çalışmalar sonrası kazılan yolların onarımının ve yeniden asfaltlanmasının gerekli olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerden bir an önce bu konuda adım atmasını ve çözüme kavuşturulmasını istedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Petrol-İş Genel Merkezi ve TÜPRAŞ Genel müdürlüğü arasında dün öğle
Sıradaki Haber TÜPRAŞ İşçileri D-100’e yürüdü! Polis müdahale etti!