Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’un arması bitti, moloz yığını kaldı!

Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesinin ardından stadyum yoluna logo yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan logonun inşaat çalışmaları bir süre önce tamamlansa da moloz yığınları bölgede kaldı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesinin ardından stadyum yoluna logo yapıldı. Kocaeli

Trendyol 1.Lig’de şampiyon olan Kocaelispor 16 yıllık Süper Lig hasretine son vermişti. Körfez ekibinin şampiyonluğu sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de stadyum yoluna kulüp armasını yaptırarak, kente ve Kocaelispor taraftarına kazandırmıştı. Kocaelispor için yapılan söz konusu çalışma bir süre önce tamamlansa da bölgedeki moloz yığınları inşaat alanında kaldı. Bölge halkı ise bu duruma tepki göstererek yetkililere çağrıda bulundu.

“MAHALLELİ DÜŞÜNÜLMÜYOR MU?”

Gazetemizin mail adresine gönderilen iletide; “Kartepe stadyum yolu yapıldı, Kocaelispor için yapılan arma da bitti fakat çevrede bırakılan yapıldı, Kocaelispor aydınlatma direkleri alınmadı. Yapılan işler denetlenmiyor mu? Mahalleli düşünülmüyor mu?” ifadesine yer verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

FIFA, Kocaelispor’a geçici transfer yasağı getirdi. FIFA Clearing House sistemi
Sıradaki Haber FIFA’dan Kocaelispor’a transfer yasağı!