Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesi’nin hayvan pazarının çöplüğe kurduğu yönündeki haberlere dair açıklama yaptı. CHP’li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e sert sözler kullanan Dokuzlar; “Kabus görmüş, sosyal medyada abuk sabuk şeyler döktürmüş” açıklamasında bulundu.
ÖZRÜ KABAHTİNDEN BÜYÜK
Ak Parti İzmit Başkanı Halil Güngör Dokuzlar açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “(F)atma Başkan, dün akşam yine yemeği fazla kaçırmış, kabus görmüş, sosyal medyada abuk sabuk şeyler döktürmüş. Uykusunu kaçıran, kabus yaşatan konular belli: İzmit bayrama girerken de çöp sorunuyla boğuşmaya devam etti. Vatandaş çöplükte kurban alışverişine mahkum edildi. AK Parti dönemi yapılan eserlerin bir bir çürümeye devam ettiği ortaya çıktı. Parti toplantıları için belediye bütçesinden sms atarak köşeye sıkıştı, o kadarcık da hakkım olsun açıklaması özrü kabahatinden beter dedirtti.
TROL ORDUSUNUN İZMİT AYAĞI NEREDE?
İzmit Belediyesi’nde iş yeri açma ruhsatı için zorla bağış toplandığı, hesabı kimin tuttuğunun da belli olmadığı iddiaları yazılmaya başlandı. CHP’li Eren Erdem’in itiraf ettiği, 600 kişilik paralı trol ordusunun İzmit ayağı nerede çalışıyor diye sorgulanmaya başladı. Üstelik (F)atma Başkan, daha 149 milyon TL’lik doğrudan temin listesini hala açıklamadı. Gündemi değiştirmek için yaptığı manevralar bunları unutturacak sanıyor ama yanılıyor. Yaptığınız ve yapamadığınız her şeyi bu şehir not alıyor.”
