Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıra Kadir Çetin’e mi geliyor? Recep Öztürk görevden alındı!

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Öztürk görevden alındı. İstifası talep edilen Öztürk bugün itibariyle görevi bıraktı. Gözler konsey başkanı Kadir Çetin’e çevrildi. Çetin’in de görevi bırakacağı iddia ediliyor.

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Öztürk görevden alındı. İstifası

ugur 1Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Öztürk görevden alındı. İstifası talep edilen Öztürk bugün itibariyle görevi bıraktı. Gözler konsey başkanı Kadir Çetin’e çevrildi. Çetin’in de görevi bırakacağı iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere Recep Öztürk ve Kadir Çetin isimleri pek çok çarpıcı olay ile gündeme gelmişti. “Tahir Büyükakın ne ise, ben de oyum” diyerek kendisini bir Büyükakın’la bir tutan, büyükşehir başkanı edasıyla konseyin koridorlarında dolaşan Kadir Çetin’e pek çok isim tepki göstermişti. Odasına taktırdığı özel zil ile sekreterini yanına çağıran, konsey başkanlarına makam aracı verilmemesine rağmen makam aracı diye tutturarak kendisine bir araç tahsis ettiren Kadir Çetin’in görevden alınması bekleniyordu. Ancak Kocaeli Kent Konseyi’nden farklı bir haber geldi.

ÖZTÜRK İSMİ GÜNDEM OLMUŞTU

Kadir Çetin’den önce Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Öztürk görevden alındı. İstifası talep edilen Öztürk bugün itibariyle görevi bıraktı. Recep Öztürk ismi Kaz Festivali ile gündeme gelmişti. Öztürk imzasıyla yapılan harcamalarda Kadir Çetin’in yakın arkadaşı Hakan Sağıroğlu’na yemek işleri verilmiş 3 milyon liranın üzerinde bir fatura ödemesi yapılmıştı. Söz konusu kaz festivali ve diğer organizasyonlardaki yemek alımları önceki dönemlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Antikkapı A.Ş.’den yapılıyordu.

Kent Konseyi sizin çiftliğiniz mi beyler?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi, Gebze’de faaliyet gösteren Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Şirketi’ne ve
Sıradaki Haber İzmit Belediyesi’nden Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Şirketi’ne ihale yasağı!