Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, kentteki camilere çelik halat yapımı için ihaleye çıktı. İhale İşleri Şube Müdürlüğü’nün 3 Haziran’da çıktığı ihale açık teklif usulüyle gerçekleştirilirken, söz konusu ihaleyi Ak Parti’nin il delegelerinden olan Arafat Kuş isimli şahıs firması aldı. Taraflar arasında geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalandı.
İHALEYİ 5.3 MİLYON LİRAYA ALDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ‘Kocaeli ili genelinde 5 adet çelik minare yapılması’ işi için ihaleye çıktı. Büyükşehir belediyesinin açık teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalesini 6 firma incelerken, 2 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 742 bin lira olan ihaleyi Ak Parti Kocaeli il delegelerinden olan Arafat Kuş isimli şahıs firması 5 milyon 396 bin 550 liraya aldı.
ÇALIŞAMALAR 150 GÜNDE TAMAMLANACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihalesini alan Ak Partili Arafat Kuş ile 27 Haziran’da sözleşme imzalandı. 150 günde tamamlanması beklenen minare çalışmalarına 7 Temmuz’da başlanacak ve 4 Aralık 2025 tarihinde de sona erecek.
