Daha önce Dr. Taha Hülagü’nün başkanlığını yaptığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Gelişim Dairesi’nin ismi geçtiğimiz dönemde Strateji Dairesi Başkanlığı olarak değiştirilmişti. Üç müdürlükle çalışmalarını sürdüren bu daireye, iki yeni müdürlük daha eklenmesi planlanıyor.
PERŞEMBE GÜNÜ OYLANACAK
Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ali İhsan Özgür’e bağlı Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü ile Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkiler Daire Başkanı Sabahattin Yamak’a bağlı AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına bağlanacak. İlgili maddenin perşembe günü yapılacak oylamada kabul edilip edilmediği belli olacak.
YENİ TABLO NASIL OLACAK?
AB ve Dış İlişkiler Müdürlüğü görevini kısa süre önce Aziz Enes Yılmaz, Strateji Geliştirme Müdürlüğünü ise iki yıl önce Hasan Hakan Bilginoğlu devralmıştı. Düzenleme hayata geçerse Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkiler Dairesi 2, Mali Hizmetler Dairesi 5 müdürlükle yoluna devam edecek. Strateji Dairesi ise 5 müdürlükle daha güçlü bir yapıya kavuşacak.
