Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’deki fabrika satılığa çıktı!

Gebze İcra Dairesi, Pelitli Mahallesi’ndeki fabrikayı satışa çıkardı. 39 bin 771 metrekarelik taşınmaz üzerinde yer alan arsa için 1.4 milyar lira ücret istenirken, artırma tarihleri de belli oldu.

Gebze İcra Dairesi, Pelitli Mahallesi’ndeki fabrikayı satışa çıkardı. 39 bin

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ekonomiye yönelik uygulamaları eleştirilmeye devam ediyor. Son dönemde iktidara yakın medya da Şimşek ve yönetimine eleştiri oklarını çevirirken, atılan adımlar ekonomik krizin derinleşmesine neden oldu. Bu nedenle yurt genelinde esnaf ve şirketler kapıya kilit vururken, Gebze’deki bir fabrika ise icradan satılığa çıktı. Pelitli Mahallesi’ndeki fabrikaya ilişkin detayları Gebze İcra Dairesi açıkladı.

39 BİN METREKARELİK ARAZİ ÜZERİNDE BULUNUYOR

Gebze’nin Pelitli Mahallesi Beynova mevkiindeki 39 bin 771 metrekarelik arazi üzerinde yer alan fabrika satışa çıktı. Satışa çıkarılan arazinin içerisinde fabrika binası, idari bina, 2 adet bekçi kulübesi ve çeşitli sundurma depolarının bulunuyor. Üretim alanı 23 bin 233 metrekare, idari bina alanı ise 6 bin 19 metrekareden oluşan taşınmazın idari ve fabrika alanı toplam 29 bin 252 metrede kurulu.

Gebzedeki fabrika satiliga cikti

1.4 MİLYAR LİRA İSTENİYOR

Sabiha Gökçen Havalimanı’na, TEM Otoyolu’na, D-100 Karayolu’na, tren istasyonuna, organize sanayi bölgelerine ve sağlık ile eğitim merkezlerine yakın bir noktada yer alan Gebze’deki taşınmaz için talep edilen ücret miktarı da belirlendi. Buna göre, 39 bin 771 metrekarelik fabrika alanı için 1 milyar 49 milyon 574 bin 35 lira ücret isteniyor. Pelitli Mahallesi’ndeki taşınmazın ilk artırması 4-11 Kasım 2025’te, ikinci artırma ise 3-10 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uzun yıllardır tamamlanması beklenen Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sürecinde kuralar
Sıradaki Haber Kentsel dönüşümdeki bekleyiş bitiyor: Cedit’te kuralar çekilecek, Gölcük’te anahtarlar teslim edilecek