Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li Haldızlar Bizim Yaka’yı satın aldı.

AKP’li Haldız ailesi yıllar önce Özgür Kocaeli Gazetesi’ni satın alarak medya sektörüne girdi. Aile şimdi de Bizim Yaka Gazetesi’ni satın aldı.

AKP'li Haldız ailesi yıllar önce Özgür Kocaeli Gazetesi'ni satın alarak

AKP’li Haldız ailesi yıllar önce Özgür Kocaeli Gazetesi’ni satın alarak medya sektörüne girmiş daha sonra Büyük Kocaeli Gazetesi’ni kurmuştu. Aile şimdi de kentimizde Hayrullah Demiray tarafından çıkarılan Bizim Yaka Gazetesi’ni satın aldı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nde konuyla ilgili bir haber yayınlanarak kamuyouna duyuru yapıldı.

SATIŞ TAMAMLANDI

Özgür Kocaeli’nin haberinde şu ifadeler yer aldı: “İnşaat, enerji, gayrimenkul, otomotiv, sigorta alanında faaliyet gösteren Haldız Grubu, bünyesine 2013 yılında Özgür Kocaeli Gazetesini satın alarak medya grubuna da giriş yapmıştı. Grup bünyesinde daha sonra Büyük Kocaeli kurulmuştu. Medya sektöründe hızla büyümeyi sürdüren Haldız Grubu, 2011 yılında yayın hayatına başlayan Bizim Yaka Gazetesi’nin de isim hakkını satın alarak bünyesine kattı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nin kardeş gazetesi olacak Bizim Yaka Gazetesi ile ilgili işlemler bugün itibarıyla tamamlandı.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm çalışmalarının başında gelen Cedit Mahallesi’nde
Sıradaki Haber Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde kuralar o tarihte çekiliyor!