Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kongresi’nde tutuklu belediye başkanlarının görselleri asıldı!

CHP Kocaeli 39. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Bülent Sarı ve Erdem Arcan’ın aday olduğu seçimde tutuklu belediye başkanlarının posterleri Kongre Merkezi’ne asıldı.

CHP Kocaeli 39. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Bülent Sarı

ozel haberCumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ağustos ayında başlayan kongre sürecinde mahalle ve ilçe seçimleri tamamlandı. CHP Kocaeli’deki kongre takvimi kapsamında bugün il kongresi gerçekleştiriliyor. Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki seçimde mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’nın yanı sıra Erdem Arcan da Kocaeli İl Başkanı olmak için yarışıyor. Kongre Merkezi’ndeki Akçakoca Oditoryum’da gerçekleştirilen seçimde salona tutuklu belediye başkanlarının ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun posterleri asıldı.

İSTANBUL, ADANA, ANTALYA…

CHP’de gerçekleştirilen seçimde mart ayında gerçekleştirilen operasyonlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’daki çeşitli ilçe belediye başkanları tutuklanmıştı. Söz konusu operasyon dalgasında daha sonra ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’daki iki ilçe belediye başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

FOTOĞRAFLARI SALONA ASILDI

CHP’deki yargı sürecinin gölgesinde gerçekleştirilen kongrelerde Kocaeli İl Kongresi ise bugün düzenleniyor. Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki Akçakoca Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde salon kongreye hazır hale getirilirken, tutuklu belediye başkanlarının silüetleri de salona asıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği MYK listesine CHP Körfez Belediye Meclis
Sıradaki Haber Ali Doğan’dan Tahsin Tarhan’a: Kocaeli’ye bir gram faydası yok!