Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan’dan muhalefete: İktidarın kontrolündeler!

İYİ Parti Kocaeli 4. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. SDKM’deki kongreye İl Başkanı Kamil Şirin tek aday olarak katılıyor. Divan Başkanı olan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan muhalefeti hedef aldı ve iktidarın kontrolünde olduğunu söyledi.

İYİ Parti Kocaeli 4. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. SDKM’deki

ozel haberİYİ Parti Kocaeli 4. Olağan İl Kongresi bugün İzmit’teki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İl Başkanı Mehmet Kamil Şirin’in tek aday olarak katıldığı seçimde 55 kişilik yönetim listesi, 9 kişilik disiplin kurulunun yanı sıra 30 kişilik de büyük kongre delegesi seçiliyor. Kongrenin divan başkanlığını ise İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan gerçekleştiriyor. Kongrede konuşan Türkkan, muhalefet partilerine yüklenirken, CHP’yi de hedef aldı.

Lutfu Turkkandan muhalefete Iktidarin kontrolundeler1TÜRKİYE’NİN İYİ PARTİ’YE İHTİYACI VAR

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dilovası’nda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Gerçek sorumluların ortaya çıkarılmasını diliyorum ve bu meselenin tüm yönleriyle araştırılmasını talep ediyoruz. Parti olarak Dilovası’ndaki olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. 30’ya yakın ilde bugün kongre var. İlçe kongrelerini bize yakışır bir şekilde tamamladık. Bu parti, Atatürk’ten yana olan isimlerin partisi. Kocaeli teşkilatımızın neler yaptığını, belediye kaynaklarıyla yarışan muhalefet partilerine rağmen verdiğiniz mücadelenin şahidiyim. Bu salondan çıkacak enerji Kocaeli’de kendisini gösterecektir. Türkiye’de İYİ Parti’ye ihtiyacı var.

ÇÜRÜMÜŞ DÜZENE SON VERECEĞİZ

Herkesin telefonda siyaset konuşmaya korktuğu bir dönemde biz yola çıktık. Bu milletin cesurlar hareketi doğdu ve Meral Akşener’le birlikte yola çıktı. Bu millet iktidar ve iktidarın kontrolündeki muhalefetin arasına sıkıştırılmaktan kurtarmak için çalışmalara başladık. Seçimlerde gezerken masanın altında PKK var demişlerdi. Birbirilerine hediye gönderenlerle karşılaştık. Dervişoğlu, sürecin ortaya çıktığından beri izlediği politika takdire şayandır. Damarlarımızdaki asil kan bizlere bu sorumluluğu yükledi. Çürümüş düzene son vereceğiz.

Lutfu Turkkandan muhalefete Iktidarin kontrolundeler2CHP BÜYÜKŞEHİRLERİ YÖNETİYORSA BİZE BORÇLU

2021 yılından beri muhalefeti ve iktidarı dizayn edenler bizden korkuyorlar. Seçim sürecine girildiğinde algı oyunu oynuyorlar, her türlü ucuz numarayı oynamaya devam ediyorlar. Ak Parti tuzaklar hazırladı. Ana muhalefet partisi iktidar hayali kuruyorsa, bazı büyükşehir belediyelerini elinde tutuyorsa İYİ Parti’nin bunda katkısı bulunmaktadır. 2024 yılındaki yerel seçimlerden sonra yaralar aldık ama yaralarımız iyileşecek. Biz milletin kapısını daha fazla çalacağız ve kapı kapı gezmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği MYK listesine CHP Körfez Belediye Meclis
Sıradaki Haber Ali Doğan’dan Tahsin Tarhan’a: Kocaeli’ye bir gram faydası yok!