Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yangında 7 kişi ölmüştü: Dilovası parfüm dolum tesisi sahibi cezaevinde yaşamını yitirdi!

Dilovası’nda 8 Kasım 2025 tarihinde meydana gelen olayda parfüm dolum tesisinde yangın çıkmıştı. 7 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardından işletme sahibi Kurtuluş Oransal ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Oransal’ın cezaevinde kalp krizi geçirerek vefat ettiği öğrenildi.

Dilovası’nda 8 Kasım 2025 tarihinde meydana gelen olayda parfüm dolum

Dilovası’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 8 Kasım’da meydana gelen olayda parfüm dolum tesisindeki bir fabrikada yangın çıkmıştı. 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 7 işçinin yaşamanı yitirdiği olayın ardından işletme sahibi Kurtuluş Oransal ise güvenlik güçleri tarafından yakalanmıştı. Mahkemeye çıkartılan Oransal, daha sonra da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YANGINDAN SONRA 7 KİŞİ AÇIĞA ALINMIŞTI

Fabrikadaki yangında Esma Dikan (65), Hanım Gülek (65), Şengül Yılmaz (55), Nisa Taşdemir (17), Tuğba Taşdemir (18), Cansu Esatoğlu (16) olay yerinde yaşamını yitirirken; ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tuncay Yıldız ise olaydan bir süre sonra vefat etmişti.

Dilovası’nda meydana gelen fabrika yangının ardından Kocaeli SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi de açığa alınmıştı. Ayrıca Dilovası Belediyesi’nde zabıta müdürü olarak görev yapan Nizamettin Balcı ve üç zabıta memuru da görevinden uzaklaştırılmıştı.

Bilirkişi tarafından hazırlanan ön raporda ise üretim aşamasında kullanılmakta olan etil alkolün kazana aktarımı sırasında statik elektrik boşalması ya da elektrik kontağından dolayı tutuşma ve patlama sonrası yangının yayıldığı ifade edilmişti.

İŞLETME SAHİBİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Dilovası’nda meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan olayın ardından işletme sahibi Kurtuluş Oransal, güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucunda yakalanarak mahkemeye çıkartılmıştı. Oransal daha sonra da tutuklanarak Kandıra Cezaevi’ne gönderilmişti. Tutuklu bulunan Kurtuluş Oransal, fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Oransal, cezaevinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan müdahaleyle yeniden hayata döndürülen Oransal’ın kalbi ikinci kez durdu. Doktorların tüm çabalarına rağmen Oransal hayatını kaybetti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Valiliği tarafından bir ay boyunca il genelinde uyuşturucuya yönelik
Sıradaki Haber Kocaeli’nin uyuşturucu tablosu açıklandı: 53 kişi tutuklandı!